Ледената кофа вече омръзна

Ледената кофа вече омръзна

Ледената кофа както дойде, така и си отива. Писна им на всички зрители на клиповете, да гледат как позападнали певци, политици и разни „VIP“-ове да се обливат със кофи вода.

Да, идеята е страхотна, определено превлече внимание към проблема, но се опорочи още в началото. Куцо кьораво и сакато взе легени, тенджари икофи и започна да се полива. Супер, но на кому е нужно? В крайна сметка дали Спенс, Цветанов и Анелия са превели пари на фондацията за която е предвидена каузата?

Бичето се заля с кофа с лайна преди седмица. Каза, че го е направил за собствено здраве, но по-вероятно е крещяща нужда за слава. Видеото е гледано близо 150 000 пъти.

Предприемчив българин пусна за продажба в OLX.bg подцинковани кофи за Айс бъкет. Търгуват се за по 7 лева. Други български предприемачи от София, предлагат видео заснемание на айсбъкета 🙂

Изживейте своето Ice bucket предизвикателство с нас.

Ние Ви предлагаме подготовка (доставка на вода, лед и кофа), заливане с водата и заснемане на вашето послание с професионална техника във Full HD формат.

Ипълняваме услугата до 24 часа, за да бъдете сигурни, че ще изпълните предизвикателството. 

Налични са отстъпки за групи.

линк: http://olx.bg/ice-bucket-challenge

…и Бареков разбира се, се заля с вода. Ползва кофата за да агетира и политизира. Още повече ми пада в очите.

 

Този дядо заля преди седмица 10 месечната си внучка. В момента отговаря пред закона заради постъпката си. Той се жалва, че е бил предизвикан, но уви… това не върви пред социалните.

 

Във фесйсбук се върти нещо ново. Вместо да се заливаме, просто да напоим животинче без дом. Така и така пари. ако не мислите да преведете за кауза, поне може да зарадвате улично куче или коте.
image

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *